Συμβουλές Για Χειμωνιάτικα ΚοσμήματαΚαλωσορίστε τους χειμερινούς μήνες με κοσμήματα που σπινθήρες με μια παγωμένη έκκληση. Το αγαπημένο μας κομμάτι του ντύσιμο για τις ψυχρές μέρες είναι η προσθήκη με πανέμορφα κοσμήματα! Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες συμβουλές μας για το κρύο καιρό:

Φυσικά, τα λευκά διαμάντια είναι οι πρώτες πέτρες που έρχονται στο νου όταν σκέφτεστε τα χειμερινά κοσμήματα. Η VisionGold.org έχει κάθε είδους λευκό κοσμήματα με διαμάντια που μπορεί να φανταστεί κανείς, όπως δαχτυλίδια, περιδέραια, βραχιόλια και σκουλαρίκια. Επιπλέον, θα βρείτε σύνολα κοσμημάτων με CZ πέτρες για μια εξαιρετικά προσιτή επιλογή.


Για μια πιο απροσδόκητη χειμερινή λάμψη, δώστε γαλάζιο κοσμήματα πολύτιμων λίθων μια δοκιμή. Το μπλε κοσμήματα με διαμάντια του VisionGold.org θαμπώνει με μια μοντέρνα τραγανότητα. Οι μπλε τοπάζ και οι πολύτιμοι λίθοι της ακουαμαριάς ακτινοβολούν εξίσου ακαταμάχητη γοητευτική γοητεία. Μωρο μου ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ εξω!


Φθινόπωρο και χειμωνιάτικες ντουλάπες ζητούν ένα διασκεδαστικό μαντήλι. Ένας έξυπνος τρόπος για να κρατήσει αυτό το μαντήλι στη θέση του είναι με τη χρήση ενός καρφίτσα ή καρφίτσα. Μπορείτε επίσης να καρφώσετε ένα σε καπέλο χειμώνα για να αλλάξετε το βλέμμα σας. Και για κάποια διασκεδαστική αίσθηση vintage, περιηγηθείτε στην επιλογή των καρφίτσες Estate.


Δοκιμάστε να προφυλάξετε τα μπλουζάκια και τα πουλόβερ με μακρύ κολιέ. Θα προσθέσει ενδιαφέρον για τη στολή σας. Μακριά κολιέ επίσης να αρχίσει να είναι στρωμένη! Δοκιμάστε ένα μαργαριτάρι ατελείωτο κολιέ ή μια μακρά και ευέλικτη αλυσίδα σε χρυσό, vermeil, ή ασήμι.


Τα σύντομα περιδέραια ζευγαρώνουν ιδιαίτερα εργαστηριο χρυσοχοιασ συνταγμα καλά με το λαιμό και το λαιμό. Layering δύο ή περισσότερα περιδέραια σας δίνει επίσης μια μοντέρνα εμφάνιση. Μπορείτε να πάτε με κάτι αριστοκρατικό και κρατημένο σαν ένα απλό κολιέ σταθμού σε ασήμι ή χρυσό, ή να είναι λίγο τολμηρό με ένα πολύχρωμο ή μεγάλο κολιέ. Για να αγκαλιάσετε πλήρως με την ομορφιά της χειμερινής περιόδου, δοκιμάστε ένα μοναδικό και αφρώδες κολιέ νιφάδα χιονιού.


Τα σκουλαρίκια είναι η εργαστηριο χρυσοχοιας μαρουσι τέλεια πτώση και το χειμερινό εξάρτημα, ειδικά αφρώδη. Υπάρχουν τόσα πολλά όμορφα στυλ για χρυσοχοεια αθηνα ερμου να δοκιμάσετε όπως σκουλαρίκια πτώση και στεφάνες. Μπορείτε να προσθέσετε ένα ποπ του χρώματος σε εργαστηριο χρυσοχοιασ αθηνα βερεσ δύσκολες χειμωνιάτικες μέρες με σκουλαρίκια πολύτιμων λίθων.

Ανεξάρτητα από το τι επιλέγετε για τα χειμερινά σας χρυσοχοεια αθηνα ερμου κοσμήματα, θυμηθείτε ότι οι ακραίες θερμοκρασίες μπορούν να βλάψουν τα πολύτιμα κοσμήματα σας. Οι πολύτιμοι λίθοι μπορούν να αποδυναμωθούν όταν περπατάτε έξω από το κρύο ύπαιθρο στους ζεστούς εσωτερικούς χώρους. Προσπαθήστε να αποφύγετε να φοράτε λεπτό κόσμημα σε ιδιαίτερα δροσερές μέρες ή να καλύπτετε δαχτυλίδια και σκουλαρίκια με γάντια και καπέλα αντίστοιχα.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Συμβουλές Για Χειμωνιάτικα Κοσμήματα”

Leave a Reply

Gravatar